Orthopedie schoenen

Dost VOF is sinds 1980 een specialist op het gebied van het vervaardigen van orthopedie schoenen. Wij leveren alle producten die met orthopedische schoentechniek vervaardigd kunnen worden. Daarnaast kunnen wij ook schachten verzorgen.

Schachten

De schachten voor orthopedie schoenen maken wij aan de hand van een foto, tekening of voorbeeld schoen. Onze deskundige modelleurs proberen zoveel mogelijk de huidige modetrends te volgen. Hierdoor benaderen de schoenen de confectie look zoveel als verantwoord is. Zeker wanneer jongeren gebruik maken van orthopedie schoenen is dit wel een belangrijk aspect. Al onze schachten worden gemaakt door ervaren snijders en stikkers. We gebruiken alleen leer van hoogwaardige kwaliteit. De productie vindt plaats in Nederland en de levertijd voor schachten is slechts 8 werkdagen.

Geheel volgens uw wensen

Niet alleen hebben wij jarenlange ervaring, ook staan wij garant voor kwaliteit en een snelle service. Dit kunnen wij waarborgen dankzij een transparante organisatie met korte lijnen en natuurlijk een continue procescontrole. U kunt daardoor rekenen op een perfect eindresultaat dat geheel naar uw wensen is vervaardigd.

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie over onze diensten op het gebied van orthopedie schoenen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ons telefoonnummer is 045-5225522. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en indien gewenst voorzien van een prijsofferte op maat. U kunt ook mailen naar vjdost@gmail.com of een bericht achterlaten via het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Powered by RealGen