Orthopedische onderwerkmakerij

Dirksen Orthopedische SchoenTechniek, oftewel Dost VOF, bestaat sinds 1980 als orthopedische onderwerkmakerij.

Veel verschillende mogelijkheden en materialen

Bent u een orthopedische schoentechnicus en bent u op zoek naar een orthopedische onderwerkmakerij? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontvangen graag een leest en een werkbrief met daarin de aanpassingen die in een schoen verwerkt moeten worden. Aan de hand daarvan gaan wij voor u aan de slag en zetten de schoen voor u in elkaar. Hiervoor hebben wij veel verschillende materialen in huis en zijn wij bekend met verschillende maakwijzen. Ook als het gaat om ezelsoren, athrodesenkokers, peroneusverstijvingen, zoolverstijvingen en vlosschoenen kunt u bij ons terecht. Ook is er een mogelijkheid om via ons schachten te laten maken naar uw wens.

Orthopedische onderwerkmakerijOok het leveren van materialen behoort tot de mogelijkheden

Qua materialen kunt u kiezen uit veel verschillende randen en banden. Ook voor het gebruik van bijvoorbeeld zolen en contreforts heeft u de keuze uit verschillende materialen, waarbij wij alleen gebruik maken van hoogwaardige kwaliteit.

Hoge kwaliteit

Wij houden continu controles op ons interne proces zodat wij de hoge kwaliteit kunnen blijven waarborgen. Daarom werken wij graag met korte lijnen, zowel intern als met onze opdrachtgevers. Een heldere communicatie staat bij ons hoog in het vaandel.

Laat u door ons adviseren en neem contact met ons op

Wenst u meer informatie over onze orthopedische onderwerkmakerij? Of heeft u een vraag? Wij staan u graag te woord en nemen uitgebreid de tijd om u te adviseren. Neem dus gerust contact op. Ons telefoonnummer is 045-5225522. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Powered by RealGen